Investera i Falu Vildvattenpark!

Nu har fler chansen att investera i Falu Vildvattenpark! Bli en del av detta fantastiska projekt med lyckliga gäster i en härlig fors! Se information hos FundedByMe!

Det har varit en lång väg innan arenan blev verklighet men nu finns den färdigbyggd! Från första öppningsdagen har vi visat att vår affärsidé är en dundersuccé. Här kan alla – utan förkunskaper – paddla fors i en säker och bekväm arena.

Gäster strömmar till med nya bokningar varje dag. Design och konstruktion gör flytet av gäster till en dröm för både besökare och anställda. Våra fina stugor finns på Booking.com och har hög beläggning året runt.

Nu återstår att förbättra, putsa och vidareutveckla. Runt forsen är målet att skapa en trevlig park med fler aktiviteter. Till en början enkla tillägg som utomhuspingis och Boule. På sikt ett inomhus klättercentrum.

Var med på vår spännande resa att revolutionera paddling i fors och bli ett ledande besöksmål i Dalarna. Vår expertis är bevisad. Den blir en mycket värdefull tillgång när vi utvecklar fler arenor på väl valda platser i Skandinavien.