Forspaddling för alla!

Falu Vildvattenpark gör forspaddling lätt och tryggt för alla!

Forspaddling i Falu Vildvattenpark är en perfekt aktivitet tillsammans med vänner, familj, grupper, företag och skolklasser. Det går att paddla i alla väder!  Vi har varma paddelkläder och varma duschar.

 

Ett besök börjar med att du får våtdräkt och flytväst. Efter en kort instruktion är du redo att paddla! Först på lugnt vatten och sedan i fors.

Ett besök tar från ankomst till avfärd 2,5 – 3 timmar. Av det är en timme fors, vilket brukar räcka gott för att hinna bli trött i armarna.

Boka & Grupper

10 % ges vid bokning av grupper på 5 – 9 personer och 15 % för grupper på över 10 personer, om betalning sker senast vid ankomst.

Det är bra att boka i förväg för att garantera plats – särskilt på helgerna. Vi tar högst emot 20 personer per grupp. Boka per telefon eller email. Ring gärna för frågor!

Att ha med

Baddräkt/badbyxor, handduk och gärna långärmat underställ. Hänglås med kod är bra om du vill låsa in dina värdesaker. Man kan betala kontant, med kort och Swish.

Deltagandekrav

  • God vattenvana, minst 11 år och frisk
  • Ungdomar under 14 år börjar i tvåmanskajak med en vuxen. Går det fint får ni byta även paddla i enmanskajak

Tveksam?

Om någon i sällskapet känner sig tveksam först – kom med och titta först! I parken är det lätt och snabbt att ändra sig, byta om och vara med!

Priser

Se rubriken : Priser