Paddling för alla!

Falu Vildvattenpark gör forspaddling lätt och tryggt för alla!

 

Paddling i Falu Vildvattenpark är en perfekt aktivitet tillsammans med vänner, familj, grupper, företag och skolklasser. Det går att paddla i alla väder och vi erbjuder varma paddelkläder och varma duschar. Det är en perfekt höstaktivitet!

Ett besök börjar med att du får passande våtdräkt och flytväst. Efter kort instruktion om hur man håller paddel och sitter i den stabila kajaken är du redo att paddla. Först på lugnt vatten och sedan i fors. Efteråt kan du koppla av i vår bastu!

Ett besök tar från ankomst till avfärd 2 – 2,5 timmar. Av det är en timme fors, vilket brukar räcka gott för att hinna bli trött i armarna.

Öppettider

Vardagar kl 12-19. Senaste drop-in kl 17.

Helger kl 10-18. Senaste drop-in kl 16.

Boka & Grupper

Upp till 15 % rabatt ges vid bokning och betalning i förväg för grupper på minst 5 personer. Bokningen anges som giltig när betalningen har kommit in. Betalning sker senast 7 dagar i förväg. Vid avbokning minst 3 dagar i förväg så ges 50% av pengarna tillbaka. Alternativt kan ni boka om till ett annat tillfälle.

Grupper över 10 personer bör boka i förväg för att garantera plats i tid. Vi tar högst emot 25 personer per grupp. Boka per telefon eller email.

Att ha med

Baddräkt/badbyxor och handduk. Hänglås med kod om du vill låsa in dina saker. Vi säljer hänglås. Man kan betala kontant, med kort och Swish.

Deltagandekrav

  • God vattenvana, minst 11 år och frisk
  • Vi har även tvåmanskajaker som passar bra för en vuxen och ett barn tillsammans.
  • Upp till 14 år i vuxens sällskap

Tveksam?

Om någon i sällskapet känner sig tveksam först – kom med och titta först! I parken är det lätt och snabbt att ändra sig, byta om och vara med!

Priser

Se rubriken : Priser