Paddling för alla!

Falu Vildvattenpark gör forspaddling lätt och tryggt för alla!

Paddling i Falu Vildvattenpark är en perfekt aktivitet tillsammans med vänner, familj, grupper, företag och skolklasser.

Ett besök börjar med att du får passande våtdräkt och flytväst. Efter kort instruktion om hur man håller paddel och sitter i den stabila kajaken är du redo att paddla. Först på lugnt vatten och sedan i fors. Efteråt kan du koppla av i vår bastu!

Ett besök tar från ankomst till avfärd 2.5 – 3 timmar. Av det är en timme fors, vilket brukar räcka gott för att hinna bli trött i armarna.

Att paddla fors kan man göra i alla väder. Väl i forsen är man lycklig och skiner som en sol!

Tider

Vi välkomnar enskilda och grupper med samling kl. 09.00 och kl. 13.00 varje dag. Drop-in-gäster är välkomna samma tider.

Boka & Grupper

Upp till 15 % rabatt ges vid bokning och betalning i förväg. Grupper över 10 personer bör boka i förväg för att garantera plats i tid. Med en kort väntan kan vi nog ta emot er ändå! Vi tar högst emot 25 personer per grupp. Boka per telefon eller email.

Att ha med

Baddräkt/badbyxor och handduk. Hänglås med kod om du vill låsa in dina saker. Vi säljer hänglås. Man kan betala kontant, med kort och Swish.

Deltagandekrav

  • God vattenvana, minst 11 år och frisk
  • Vi har även tvåmanskajaker som passar bra för en vuxen och ett barn tillsammans.
  • Upp till 14 år i vuxens sällskap

Tveksam?

Om någon i sällskapet känner sig tveksam först – kom med och titta först! I parken är det lätt och snabbt att ändra sig, byta om och vara med!

Priser

Se rubriken : Priser