Fina omdömen från f.d. landslagskanotister

  • av

Falu Vildvattenpark fick nyligen ett celebert besök genom Niklas och Camilla Nordgren som båda har tillhört eliten i kanotslalom. De har följt projektet Falu Vildvattenpark från början, men inte förrän i juni 2021 fick de tillfälle att komma och paddla.

Finare park än vad vi trodde! Och forsen är galet kul berättar de båda medan de körde varv på varv tills de bad om att pumparna skulle slås av, för de gick inte bara att sluta.

Sådan feedback är trevlig! Helt klart är forsen väldigt mycket bättre än vid invigningen 2018. Ett skäl är att forsen gjordes medvetet väldigt snäll för att ligga på säkra sidan. Även gäster som aldrig paddlat förut har dock visat att de med uppblåsbara kajaker klarar riktigt avancerad fors. Nu är forsen betydligt mer rockigare än tidigare.

Det roliga med konstgjord fors är just möjligheten att kunna justera och förbättra den, så det jobbet går vidare. Och Niklas och Camilla lär komma tillbaks 🙂