Hoppa till innehåll

Forspaddling i kajak!

Falu Vildvattenpark gör forspaddling  i kajak lätt och tryggt för alla!

Forspaddling i Falu Vildvattenpark är en perfekt aktivitet tillsammans med vänner, familj, grupper, företag och skolklasser. Det är härligt när det är varmt men det går bra att paddla i alla väder!  Vi har varma paddelkläder och varma duschar och efteråt kan ni koppla av i vår fina bastu!

Roligt med familj och vänner. Svensexa, möhippa, eller företagsevent i Falun! Falu Vildvattenpark är perfekt med forspaddling i kajak!
Forspaddling i kajak passar för såväl familj som företag och skolor! Paddla – chilla! Vi har skönt rent vatten!

Ett besök börjar med att ni får all utrustning med våtdräkt och flytväst. Efter en kort instruktion är ni redo att paddla kajak! Först på lugnt vatten men sedan startas pumparna och det är häftigt att se hur snabbt forsen skapas. Innan forspaddlingen börjar, kollar vi forsen från land och förklarar noga hur du ska göra. Första åket blir lätt lite pirrigt men sedan släpper det och det är ren glädje!

Ett besök tar från ankomst till avfärd cirka 2,5 timmar och ni hinner med drygt en timme forspaddling! Det räcker gott för att bli trött i armarna, men vi bjuder också gärna på några extra åk om ni önskar för att ni säkert skall vara helt nöjda!

Boka & Grupper

Boka forspaddling i kajak görs bäst online och i god tid i förväg för att garantera plats. Vi har begränsat online-bokning till högst 18 personer samtidigt per tid men vi kan ändå ta emot privata sällskap med över 30 personer.

Företag och skolor är välkomna att kontakt oss för bokning via email eller ringa oss för frågor: 023 540 40.

Tider

Vi öppnar 9 maj och har öppet till 3 november. Under sommarlovet har vi öppet alla dagar i veckan och i övrigt har vi öppet fredag – söndag.

Via vår onlinebokning kan ni se lediga tider för både forspaddling och för klättring. Önskar ni en specialtid så kontakta oss. Finns ingen grupp bokad online under lågsäsong kan det hända att vi gör annat och stänger grinden och därför är förbokning alltid det bästa. Följande är våra normala starttider för paddling:

  • kl. 10
  • kl. 13
  • kl. 16 (utom söndagar)

Att ha med

Baddräkt/badbyxor, handduk och en långärmad underställströja. Hänglås med kod är bra om ni vill låsa in värdesaker. Man kan betala med kort och med swish.

Utrustning ni får låna

Vi har våtdräkter från XXS till XXXL. Ni får låna neoprenskor, flytväst och hjälm, och vår och höst har vi även långärmade neoprenjackor, handskar och mössa så du håller dig varm! När du väl börjat paddla så är du varm i alla väder!

Deltagandekrav

  • God vattenvana, minst 10 år och fullt frisk för att paddla i forsen.
  • Ungdomar mellan 10 och 13 år paddlar i tvåmanskajak med en vuxen.
  • Barn under 10 år kan paddla på slätvatten med en vuxens sällskap. Det kan endast betalas på plats.

Priser

Se sidan för Priser

Translate »