Hoppa till innehÄll

Svensexa i Falun

För en Svensexa i Falun, BorlÀnge och i hela Dalarna Àr forspaddling Àr en perfekt aktivitet som lockar fram barnasinnet. KlÀttring i vÄr höghöjdsbana Àr en grym aktivitet pÄ en svensexa i Falun. Gör bÄde dessa roliga lekar och luncha hos oss emellan! Ni har alla möjligheter att sporta, tÀvla mot varandra, chilla och ha vÀldigt roliga upplevelser tillsammans. En svensexa i Faluns Vildvattenpark och KlÀtterpark Àr garanterat lyckat! Parken ligger Àven bra till för de som har en svensexa som utgÄr frÄn BorlÀnge. SvÀng av vid Citygross och kör mot centrum lÀngs Runn tills du ser Falu KlÀtterpark i trÀden pÄ vÀnster sida!

NÀr ni planerar en aktivitet för en svensexa i Falun vill ni nog klÀmma in mÄnga olika roliga lekar. DÄ passar en svensexa hos oss bra! Vi Àr flexibla och lÄter er starta tidigt pÄ morgonen och Àr tidseffektiva utan att stressa.

Svensexa i Falun, BorlÀnge och Dalarna blir garanterat lyckad i Falu Vildvattenpark!
En svensexa i Falun, BorlÀnge och Dalarna blir garanterat lyckad i Falu Vildvattenpark!

SĂ„ bokar ni

Enklast bokar ni er svensexa i Falun med forspaddling och klĂ€ttring via vĂ„rt bokningssystem. Ni kan Ă€ven ringa 023 540 40, eller maila till oss pĂ„ info@faluvildvattenpark.se. Ni Ă€r alltid vĂ€lkomma att maila eller ringa för att vi tillsammans kan planera besöket och kan stĂ€mma av.

SÄ gÄr en Svensexa i Falun till

En svensexa i Dalarna börjar bÀst i Falu Vildvattenpark! Först blir ni vÀlkomnade och fÄr se en kort film. DÀrefter byter ni om och fÄr lÄna all utrustning med vÄtdrÀkt, skor, hjÀlm och flytvÀst. Om det Àr lite kyligare fÄr ni ocksÄ handskar och mössa, sÄ ni kommer garanterat att hÄlla er varma.

Sedan har vi en genomgÄng pÄ land innan ni börjar med att paddla pÄ lugnt vatten. Och sÄ kör vi i gÄng forsen! Det Àr riktigt hÀftigt att se nÀr pumparna pÄ nÄgra minuter skapar en precis lagom fors för er. Vi kollar pÄ forsen frÄn land innan vi ger oss ut. Första Äket Àr lite pirrigt men nÀr ni mÀrker att det Àr bara kul och kÀnns tryggt, blir det den roligaste och mest minnesvÀrda aktiviteten pÄ er svensexa i Falun. LÀs recensionerna sÄ förstÄr ni!

Efter ni har klarat av era roliga lekar, paddlat och och klÀttrat, kan ni ta en bastu och dusch och ladda för nÀsta Àventyr!

Om ni tĂ€nder till rejĂ€lt efter er svensexa Ă€r bĂ€sta sĂ€tt att börja med forspaddling i Dalarna med vĂ„r samarbetsförening Falu Kanotklubb!

Translate »