Hoppa till innehåll

Möhippa i Falun

En möhippa i Falun, Borlänge och i Dalarna med forspaddling gör brud och alla vänner vilda! 😁 Vi garanterar en lyckad möhippa. Ni blir varmt välkomna, med överraskningar, lite pirr, bus och massor av glädje!

Bästa aktiviteten för en möhippa i Falun såklart Falu Vildvattenpark!

När ni planerar en aktivitet för en möhippa i Falun eller i Dalarna vill ni gärna klämma in många olika roliga lekar. Då passar vi bra! Vi är flexibla och låter er starta tidigt på morgonen, och vi är väldigt tidseffektiva utan stress. Parken ligger även bra till för en möhippa som utgår från Borlänge. Sväng av vid Citygross och kör mot centrum och du ser oss på vänster sida!

Så bokar ni

Enklast bokar ni er möhippa med forspaddling via vårt bokningssystem! Ni kan även ringa 023 540 40, eller maila till oss på info@faluvildvattenpark.se. Ni är alltid välkomma att maila eller ringa för att vi tillsammans kan planera besöket och kan stämma av.

Så går en möhippa i Dalarna till

En möhippa i Dalarna börjar bäst i Falu Vildvattenpark! Först blir ni välkomnade och får se en kort film. Därefter byter ni om och får låna alla kläder av oss med våtdräkt, skor, hjälm och flytväst. Om det är lite kyligare får ni också låna handskar och mössa, så ni kommer garanterat hålla er varma.

Vi startar med en genomgång på land innan ni får testa att paddla på lugnt vatten. Och så kör vi i gång forsen! Det är riktigt häftigt att se när pumparna på bara några minuter skapar en precis lagom fors för er att paddla i. Vi kollar på forsen från land innan vi ger oss ut. Första åket är lite pirrigt men när ni märker att det är bara kul och känns tryggt, blir det den roligaste och mest minnesvärda aktiviteten på er möhippa. Läs recensionerna så förstår ni!

Efter ni har klarat av er härliga forspaddling, kan ni ta en bastu och dusch, sminka er och ladda för nästa äventyr! Vi kan också ordna bastu åt er. Det finns bord för att sitta och fika innan ni åker.

Om ni tänder till rejält efter er möhippa hos oss är bästa sätt att börja med forspaddling i Dalarna är med vår samarbetsförening Falu Kanotklubb!

Yippi! Forspaddling i på möhippan gör alla lyckliga!
Translate »