Hoppa till innehåll

Priser

Här finns priser för forspaddling säsongen 2024. Dessa priser gäller alla gäster som möhippor, svensexor och företagsevent liksom skolklasser och även enskilda personer och familjer.

Falu Vildvattenpark har prisvärda aktiviteter centralt i Falun!

Forspaddling – all utrustning ingår!

  • 10-13 år som paddlar med en medföljande vuxen: 395 kr
  • 14-19 år: 475 kr
  • Vuxen från 20 år: 695 kr
  • Skolklasser/idrottsföreningar: (minst 15 personer och minst 14 år): 360 kr

Hur forspaddling går till berättar vi på sidan Forspaddling för alla!

Forspaddling andra gången eller mer: 25 % rabatt

Känn dig som hemma och chilla! Du vet hur det funkar och var grejorna finns. Skippa introduktion om du vill men be istället om mer coachning! Använd promokod ”retur2024″ när du bokar online och du får 25 % rabatt. Du behöver kunna visa att du varit i Falu Vildvattenpark tidigare under 2024. Helst med foto på dig själv på Facebook eller Instagram, eller äldre bokningsbekräftelse. Eller ditt självsäkra sätt 🙂

Säsongskort Paddling

Med säsongskort får du paddla obegränsat i Falu Vildvattenpark. Utöver uppblåsbara kanoter får du också låna och paddla creekkajak i nedre delen av forsen. Kan du eskimåsväng får du använda kapell. Efter examenstest hos oss kan du paddla hela forsen med creek, playboat eller freestyle. Vi lånar även ut slalomkanoter men det ställer högre krav för att paddla hela forsen.

Säsongskort gäller alla tider då det finns bokade grupper för ”Forspaddling för alla”. Man behöver inte boka i förväg, men däremot är det bra att ringa eller maila för att kolla det finns någon bokad grupp.

  • Ungdom 14 – 20 år: 1800 kr
  • Vuxna: 2100 kr
  • Fungerar utmärkt för friskvårdsbidrag!

Priser för slalomkanotister

Falu Vildvattenpark är en av de bästa platserna i norra Europa att träna kanotslalom. Här har du tillgång till avancerad fors i internationell klass med valsar och surfvågor, och med ett väldigt fint fall. Vi har ett suveränt portsystem så att portar kan placeras var som helst med precision. Kanotslalom tränas med betydligt högre vattenflöde än för andra gäster! Boka i förväg via mail: info@faluvildvattenpark.se. Fina specialvillkor ges i samband med Nordic Cup och för medlemmar i Svenska Kanotslalomförbundet.

  • 150 kr per pass tillsammans med lokala träningsgrupper som regelbundet tränar i parken.
  • Hela banan 1000 kr/timme (+ 150 kr per person över sju personer), eller,
  • Vi erbjuder också coaching – maila så kan vi planera pass åt er.
Translate »