Priser

Forspaddling 2.5 timmar med lån av all utrustning

10-13 år som paddlar med en medföljande vuxen: 355 kr

14-19 år: 395 kr

Vuxen över 20 år: 595 kr

Forspaddling 2.5 timmar med lån av all utrustning, andra gången eller mer: 20 % rabatt!

Känn dig som hemma och chilla! Du vet hur det funkar och var grejorna finns. Skippa introduktion om du vill men be istället om mer coachning! Använd promokod 2022 när du bokar online och du får 20 % rabatt. Du behöver kunna visa att du varit i Falu Vildvattenpark förut. Helst med foto på dig själv på Facebook eller Instagram, eller äldre bokningsbekräftelse. Eller ditt självsäkra sätt 🙂

Säsongskort med all utrustning – NYHET!

Med säsongskort får du paddla obegränsat i Falu Vildvattenpark. Utöver uppblåsbara kanoter får du också låna och paddla creekkajak i nedre delen av forsen som nu är rejält förbättrad. Kan du eskimåsväng får du använda kapell. Efter examenstest hos oss kan du paddla hela forsen med creek, playboat eller freestyle. Vi lånar även ut slalomkanoter men det ställer lite högre krav för att paddla hela forsen.

Säsongskort gäller alla tider då det finns bokade grupper för ”Forspaddling för alla”, men man behöver inte själv boka i förväg, men däremot ringa eller maila för att kolla det finns någon bokad! Fors finns i en timme från ca 10.40, 13.40 och 16.40 (ej onsdag och söndag), och på onsdagar, 18.40.  Värm upp :).

  • Ungdom 14 – 20 år: 1600 kr
  • Vuxna: 1900 kr
  • Fungerar utmärkt för friskvårdsbidrag

Paddling för erfarna med egen utrustning (högre flöde)

Hela säsongen tränas kanotslalom och forspaddling flera pass i veckan. Ofta finns en grupp med coach, men det finns alltid plats att paddla på egen hand samtidigt. Säsongskort är det billigaste sättet att paddla i arenan för de som tränar ofta.

  • Antingen säsongskort enligt ovan eller 120 kr per pass.
  • En timme fors (uppvärmning och nedvärmning utöver denna tid ingår).
  • Pass planeras två veckor i taget och bokas online senast 48 timmar i förväg för garanterad access.
  • Kontakta oss på  info@faluvildvattenpark.se för önskemål om tider
Hyra hela forsen för erfarna med egen utrustning (högre flöde)
  • 900 kr per timme eller 120 kr person om över 7 personer.
  • Man ska ha en bombsäker eskimåsväng. Inser någon efter en stund att det vore klokt att låna en uppblåsbar kanot, så ordnar vi det för 250 kr.

—-

För ytterligare information gällande rutinerade paddlare, samt priser för att hyra utrustning: maila info@faluvildvattenpark.se eller ring 023 540 40.