Paddla fors i Falu Vildvattenpark passar bra med föräldrar och barn!

Forspaddling för alla!

Falu Vildvattenpark gör forspaddling lätt och tryggt för alla!

Paddla forskajak i Falu Vildvattenpark är en perfekt aktivitet tillsammans med vänner, familj, grupper, företag och skolklasser. Det går att paddla i alla väder!  Vi har varma paddelkläder och varma duschar. Efteråt kan ni koppla av i vår fina bastu!

Ett besök börjar med att ni får våtdräkt och flytväst. Efter en kort instruktion är ni redo att paddla! Först på lugnt vatten och sedan i fors.

Ett besök tar från ankomst till avfärd cirka 2,5 timmar och ni hinner med drygt en timme forspaddling! Det brukar räcka gott för att bli trött i armarna.

Boka & Grupper

Det är bra att boka i förväg för att garantera plats – särskilt på helgerna. Vi tar emot högst 25 personer samtidigt per tid.  Boka gärna online, per telefon eller email. Ring gärna för frågor!

Tider

Arenan är öppen för bokning alla dagar följande tider. Önskar ni komma senare än kl. 16, kan vi ordna vi det. Via vår onlinebokning, kan ni se lediga tider.

  • kl. 10-13
  • kl. 13-16
  • kl. 16-19 (ej söndagar)

Att ha med

Baddräkt/badbyxor, handduk och gärna långärmat underställ. Hänglås med kod är bra om ni vill låsa in värdesaker. Man kan betala kontant, med kort och Swish.

Deltagandekrav

  • God vattenvana, minst 10 år och frisk för att paddla i forsen.
  • Ungdomar under 10 – 13 år paddlar i tvåmanskajak med en vuxen.
  • Barn under 10 år kan paddla på slätvatten med en vuxen.

Priser

Se på sidan för Priser