Hoppa till innehåll

Forspaddling i kajak!

Falu Vildvattenpark gör forspaddling  i kajak lätt och tryggt för alla!

Paddla forskajak i Falu Vildvattenpark är en perfekt aktivitet tillsammans med vänner, familj, grupper, företag och skolklasser. Det går att paddla i alla väder!  Vi har varma paddelkläder och varma duschar. Efteråt kan ni koppla av i vår fina bastu!

Ett besök börjar med att ni får all utrustning med våtdräkt och flytväst. Efter en kort instruktion är ni redo att paddla! Först på lugnt vatten och sedan i fors.

Ett besök tar från ankomst till avfärd cirka 2,5 timmar och ni hinner med drygt en timme forspaddling! Det brukar räcka gott för att bli trött i armarna.

Boka & Grupper

Det är bra att boka i förväg för att garantera plats – särskilt på helgerna. För att ni skall känna er bekväma i dessa tider har vi begränsat online-bokning till högst 18 personer samtidigt per tid. Vi kan även ta emot privata sällskap med upp till 30 personer.

På sommar och helger behöver man boka online. Företag och skolor är välkomna att kontakt oss för bokning via telefon eller email. Ring gärna för frågor: 023 540 40

Tider

Vi öppnar återigen 6 april 2023 och har öppet till 5 november. Under skolornas sommarlov har vi öppet alla dagar i veckan. I övrigt har vi öppet fredag – söndag.

Via vår onlinebokning kan ni se lediga tider. Önskar ni en specialtid så kontakta oss. Finns ingen grupp bokad online under lågsäsong kan det hända att vi gör annat och stänger grinden. Följande är våra normala starttider för paddling och klättring:

  • kl. 10
  • kl. 13
  • kl. 16 (utom söndagar)

Att ha med

Baddräkt/badbyxor, handduk och gärna långärmat underställ. Hänglås med kod är bra om ni vill låsa in värdesaker. Man kan betala kontant, med kort och med swish.

Utrustning ni får låna

Vi har våtdräkter från XXS till XXXL. Ni får låna neoprenskor, flytväst och hjälm. Vår och höst har vi även långärmade neoprenjackor, handskar och mössa så du håller dig varm! När man väl börjat paddla så blir man varm i alla väder!

Deltagandekrav

  • God vattenvana, minst 10 år och fullt frisk för att paddla i forsen.
  • Ungdomar mellan 10 och 13 år paddlar i tvåmanskajak med en vuxen.
  • Barn under 10 år kan paddla på slätvatten med en vuxens sällskap. Det kan endast betalas på plats.

Priser

Se på sidan för Priser

Translate »